December 12, 2012

24h > 0h

Recent am primit o veste ...de prost gust. Am fost anuntat ca nu mai sunt persoana care o sa pedaleze timp de 24 de ore pe aparatul de spinning in cadrul evenimentului caritativ din 21 decembrie, despre care nu prea am vorbit pentru simplul fapt ca nu vroiam sa ma laud ca "vai uita ce fapta am sa fac". M-am pregatit intens pentru acest eveniment insa, voi folosi pregatirea pentru alte scopuri.
Asociatia organizatoare a votat in favoarea unui alt om, care facea parte din asociatie. Nu stiu daca am fost eu primul om pentru acest proiect dar de un alt candidat am aflat doar acum 2 saptamani. Initial am fost doar eu, nu stiam de altcineva care ar fi dispus sa pedaleze 24 de ore pentru acest eveniment caritativ. Chiar? De ce ar pedala cineva 24 de ore intr-un loc?
Dar dupa ce s-a pus problema ca in Romania inca nimeni n-a pedalat 24 de ore pe spinner, si nici nu exista un record national de distanta parcursa, apare din senin o alta persoana care si-ar dori sa pedaleze. Ok, pedalam doi, atunci sigur o sa fie cineva care o sa pedaleze cu succes timp de 24 de ore.
Dar nu, cartile s-au schimbat, am fost exclus din eveniment ca si participant principal.
Imi pare foarte rau ca nu voi mai participa la acest eveniment si implicit ca nu voi putea sa-mi ating scopurile propuse pentru acea data, sa contribui pentru o cauza nobila, altfel decat financiar, si sa obtin si un rezultat special in cariera mea de ciclist amator.
Asta e, imi refac programul de antrenamente ca sezonul de pregatire e in plina desfasurare pentru mine.
Nu doresc sa supar pe nimeni sau sa imi dau cu parerea pe acest subiect, mai mult nici nu comentez, succes baietilor participanti la eveniment, felicitari lui Istvan pentru initiativa si multumesc pentru sustinere.
E.

No comments:

Post a Comment