October 16, 2012

CJP Et V - Bendkopp

Startloop
Suntem deja in octombrie si inca se tin concursuri prin Ardeal. Cel mai recent concurs la care am si participat a fost etapa a V-a din seria Clujul Pedaleaza, Etapa Bendkopp. De data asta ne-am intors la Feleac, langa observatorul astronomic unde s-a tinut si etapa Maros, etapa a III-a altfel, numai ca traseul a suferit mici modificari. A fost putin scurtat si piperat. Eu mi-am facut planul pentru etapa asta. M-am cerut de la lucru, astfel am beneficiat de un weekend prelungit care includea vineri si luni ca sa-mi revin dupa efort. Joi seara mi-am facut bagajul si vineri dimineata am pornit catre Cluj. La Cluj m-a primit si de data asta sora mea Reka - thanks again sis. Dupa juma' de ora de odihna ca pe tren nu prea am reusit sa dorm, m-am dus sa ma intalnesc cu Eli si Vlad de la Maros Sport
Ei au ajutat la proiectarea si amenajarea traseului, astfel mi-au putut arata ce si cum cu traseul. Dupa un warm up intens prin padure, ne-am dat pe traseu vreo doua ture, dupa care am apucat sa facem un drop cu un gap de vreun metru, care a fost urmat de un landing. La prima incercare am pus un europalet ca nu se putea copia din cauza gap-ului(adica gaura). Mare noroc ca am ratat-o din plin. Dupa cateva incercari mi-a iesit manevra si m-am prins de smecheria.
Dupa reusita ne-am intors in oras. Sambata planuiam sa ma mai dau pe traseu dar dimineata ne-am dus cu prietenii mei la targul din Negreni, si am ajuns tarziu inapoi in Cluj. Asa ca l-am sunat pe Levi si Eli sa mai intreb de starea traseului. Am fost informat ca dubla a fost modificata si s-a mai ridicat vreo 10 cm. 
THE FANS
Mi-am propus sa ajung dimineata devreme ca sa mai fac cateva ture si sa exersez sectiunea. Ajuns in zona de concurs am constatat ca s-a mai facut inca o portiune de sarit la intrarea in padure. Vremea era cetoasa undeva la 10 grade C'. Dupa turele de incalzire parcurse m-am decis sa renunt la pantalonul lung, si bine am facut, n-am avut probleme cu temperatura deloc.
Startul s-a dat cu putina intarziere, intre timp m-au surprins si prietenii mei care au sosit neanuntati sa ma sustine la concurs. Yipeeyee.
The Jump
Dupa start m-am pus rapid in fata cu o cadenta destul de mare dar nu sufocanta. Dupa vreo 30 de metri am fost deja ajuns de Oli si Zsolti. Ajuns la sectiunea cu dubla, Oli a mers in fata iar Zsolti a ocolit, deci am revenit pe doi. De aici am tras vreo 2 ture dupa Oli. Incercam si eu fortele cu el. In turul 3 a aparut si Cristi Jidovu in spatele nostru. Dupa ce ne-a ajuns a tras aproape o tura cu noi dupa care s-a desprins. Oli a avut cateva probleme cu pedala cred dar si asa s-a mentinut pe doi. Eu am tras cat am putut, am si gafat de cateva ori, dar am reusit sa-mi mentin locul trei pana la sfarsit. M-am simtit foarte ok, cred ca puteam si mai bine daca aveam experienta necesara de a concura. Totusi cel mai placut lucru care mi s-a putut intampla era galeria facuta de prietenii mei Gabor, Maxi, Ici, Robi, Szidi din masina, Jano, Kata si Ioana. Cea mai super galerie. Thanks guys!!
Concurs reusit, vreme capricioasa, traseu diferit dupa fiecare tura, motivatie maxima si un scop atins, medalie in seria CJP.
Cred ca sezonul s-a terminat pentru mine, sanse nu mai am in clasamentul general, si alte concursuri nu prea am in vizor.
Multumesc Freestylesport, X-factor.ro, Nutrend, Arctica, Createch si Dotface pentru suportul pentru anul asta dar nu in ultimul rand si domnului A si H cei care au crezut in mine.
Nu o sa ma opresc sa postez chiar daca nu o sa am race report  pana la anul.
Numai bine. 


Bucurie

Rezultatul


4 comments:

  1. am fost tot timpul in spatele vostru :)) la cativa metri :P bravo

    ReplyDelete
    Replies
    1. mersi, sper ca la anul pot sa atac si eu:D...de la cativa metri

      Delete
  2. Te asteptam la etapa 6 :)
    http://www.imprezzioglobal.com/clujulpedaleaza/

    ReplyDelete