November 28, 2012

Multumiri.....Thanks....


In anul asta am avut norocul si prilejul de a avea un sprijin in pregatirea si participarea la concursuri. Oameni, care au inteles ca exista sport si in afara nivelului de performanta. Pentru ei dedic acest articol dar mai mult as vrea sa le multumesc pentru contributia lor. In tara noastra sa faci sport de performanta este un privilegiu, un efort care necesite multa munca atat pe plan sportiv cat si administrativ. Sponsori putini-doar la fotbal, care mai mult este o afacere. 
In ciclism inca suntem la nivelul Africii, asta la nivel oficial. Probabil se vor schimba unele chestii in timp si o sa avem in cativa ani un campionat oficial si chiar si o cupa a tarii sau de ce nu, o liga. :D. Spre norocul amatorilor avem totusi parte de multe concursuri, si aici ma refer la ciclism montan ca de sosea nu stiu cam nimic. Avem posibilitatea ca aproape in fiecare sfarsit de saptamana sa fie cel putin un concurs organizat iar, pentru a participa la cateva dintre acestea iti trebuie pregatire fizica si logistica. Un amator isi face toate astea singur.
Timp liber nu prea avem, ma rog cei care lucreaza cu program fix. Antrenamentele le poti face doar inainte sau dupa lucru, iar asta doar in cazul in care stii sa-ti gestionez timpul. Eu, sincer greu fac fata, dar macar stiu ca imi dedic timpul pentru ceva benefic. Trebuia sa renunt la multe obiceiuri, dar si la o alta pasiune de a mea (baschet) ca sa ma pot pregati pentru concursuri, pentru antrenamente si mai ales sa pot duce si viata de zi cu zi. Cam asa e daca iti doresti sa traiesti o viata mai dinamica, mai interesanta si sanatoasa. (Mens sana in corpore Sano). Din fericire nu sunt singurul din domeniu. Mai sunt cativa care isi dedica o parte din timpul lor pentru ciclism, fie din motive de sanatate fie din alte motive, pasiunea e aceeasi.
Deci, astea fiind zise, multumesc magazinului Freestylesport din Oradea pentru sprijinul indelungat, ei m-au ajutat in timpuri grele sa trec peste obstacole. Aici as vrea sa-i multumesc si lui Andrei, mecanicul de la FreestyleSport care mi-a setat bicicleta la perfectiune si a scos tot ce era posibil dintr-o bicicleta constriuta din fel de fel de piese bune si mai slabe.

Urmatorul este webshop-ul X-factor.ro cu care am inceput colaborarea in 2012, si m-a ajutat sa achizitionez piese KCNC la un pret avantajos. Daca vreti sa va usurati bicicleta cu piese de calitate si de incredere, nu ezitati sa cumparati KCNC.



Cu suplimentele nutritive am avut un mare ajutor in sezonul asta. Istvan de la Nutrend m-a ajutat cu preturi foarte avantajoase. Am avut sansa sa incerc o multime de produse din care mi-am format deja o reteta buna pentru concursurile urmatoare, dar si pentru antrenamente si regenerare. Iti multumesc mult Istvan.



Cu ochelarii m-au sprijinit cei de la ochelarisport.eu, cu marca Arctica modelul S-153E. Am primit ochelarii la un pret bun.

As mai vrea sa multumesc firmei Createch din Cluj Napoca si lui dotface.ro care au crezut in mine si mi-au sustinut ideile si mi-au indrumat creativitatea.

Cel mai mult trebuir sa multumesc d-lui Epure Alin si Ionascu Horatiu, fara ajutorul lor n-as fi ajuns la atatea concursuri si n-as fi ajuns la atatea podiumuri. Cuvinte corespunzatoare nu am ca sa le multumesc, le-as multumi cu rezultate si mai bune la anul ca sa le dovedesc ca merita sa aiba incredere in mine.


In continuare as mai vrea sa multumesc catorva persoane care au contribuit intr-un fel sau altul la reusita mea din sezonul asta: Cret Marius, Szoke Laszlo, Reka-sora mea, Mama, Ioana iti multumesc ca ma sustini si ai rabdare cu mine:D.



Last but not least thanks coach Marton Blazso who trained me for this season and will prepare me for the upcoming one. Without your help i couldn't make the step forward."Koszi Marci"!!!!


2 comments:

  1. Felicitari ET ! Ma bucur pentru anul tau ! Te incurajez si abea astept sa ne vedem in sezonul ce urmeaza !

    ReplyDelete
  2. Multumesc mult. Abia astept si eu. Spor la pregatiri!

    ReplyDelete